Oorzaken van haaruitval

Oorzaken van haaruitval

Volgens deskundigen is dit volkomen normaal, zal dalen naar 60 tot 100 haren per dag en mag je geen zorgen als de plaats van de gevallen haar zal groeien nov.Padaneto van het verlies van het haar zijn natuurlijke processen die het organisme verandert de oude cellen zijn niet nieuw , Echter, is als je merkt dat een grote afwijking van de norm, moet u overleggen met een specialist over een mogelijke behandeling en zorg, die kan voorkomen dat het probleem.

Als u vermoedt dat uw haar valt zeer moeilijk en vraagt u zich af of met het zoeken naar een overleg met een specialist kan u de volgende eenvoudige test, op zoek naar de gevallen haar. Indien, op het einde, het niet hebben van een donkere “bag” zijn, dus dat alles in orde is, en zo Ja, probeer dan niet om je haar te wassen voor drie dagen, en dan zijn hand door het.. een beetje moeilijker Trek een deel van de tempel, en een op de top als de armen zijn langer dan vijf haren elke keer de ervaring, heb je een probleem. In dit geval moet u de behandeling.

Een kapper is het niet een specialist die de diagnose

Een kapper is het niet een specialist die de diagnoseu moet voldoen aan een endocrinoloog en wat onderzoek gedaan. Praat met uw arts en hij kan erachter te komen wat en wie het moet doen. De behandeling wordt bepaald in het feit, waarom het haar valt uit. De redenen kunnen verschillend zijn.

De ijzertekort bij vrouwen treedt op tijdens de menstruele cyclus. In aanvulling op de tekortkomingen te brengen en een aantal moderne fad diëten. De borden zijn bleke huid, zwakte, slaperigheid, lethargie. Een bloedtest kan bevestigen of verwerpen. Als dit wordt bevestigd, moet u meer eten van vlees of supplementen.

Een hoop stress. Misschien heb je gemerkt dat als je zenuwachtig bent, onmiddellijk problemen met de haar. Als stress een constante is, veroorzaakt een vernauwing van de bloedvaten die voeden de hoofdhuid en haaruitval chronisch wordt. Als de stress is niet permanent haarverlies, werd al snel de norm (60 tot 100 haren per dag).

Ischemische Hoofd. dit draagt bij aan het veelvuldig gebruik van koffie, die sterk vernauwt de bloedvaten en breidt ze snel. Maar als het toegevoegd wordt aan de koffie met cognac of likeur, vanwege de negatieve effecten op het verhogen van haar.

Verschillende ziekten, stoornissen van de functie van de schildklier, bloedarmoede, diabetes, ontstekingen, kanker van de eierstokken, seksueel overdraagbare ziekten, pneumonie, toename van de prostaat bijnieren, direct invloed hebben op het volume en de sterkte van het haar.

In reactie op de toegediende geneesmiddelen,

In reactie op de toegediende geneesmiddelen,Vandaag bekend honderden van dergelijke drugs. Er zijn anticonceptie pillen voor de hoge bloeddruk, diuretica, antidepressiva en zelfs aspirine. Bekijk de contra-indicaties van geneesmiddelen de patiënt regelmatig neemt, en als opgegeven haaruitval, raadpleeg dan uw arts.

Als een side-effect van medicijnen voor gewichtsverlies. Onder hen zijn degenen die schade toebrengen aan selenium, exotische kruiden of zware metalen. Slechte verzorging, Frequente kleuren, PERMANENTEN, waterkoker, Haardroger en de oorzaak van de verliezen te vallen. Als u niet in staat zijn om te stoppen met hun gebruik, ten minste om ze te verminderen. Weigeren en elastiekjes en haarspeldjes, Koito hunkeren.

Door teveel testosteron. Vaak tijdens de puberteit en zwangerschap haaruitval wordt veroorzaakt door een overschot aan testosteron is het mannelijk geslachtshormoon. Dit is het moeilijkste wat er is en wordt vaak voorgeschreven hormoon therapie als behandeling. Een dergelijke diagnose en de juiste behandeling kan worden voorgeschreven door een internist-endocrinoloog of gynaecoloog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *